UL igen

Hej!
Nu tänker jag kritisera UL igen. Men de är så onödiga...
Jag frågade en dag här om veckan om det gick någon regionsbuss till ett ställe och hon som satt och hjälpte till med frågor i UL centret sa att inga av "lantbussarna" stanar i stan eftersom du kan ta stadsbussarna genom hela uppsala. Ja visst kan man det om man vill spendera pengar på att åka buss när man kan åka gratis med mitt busskort på Regionsbussarna... UL är verkligen idioter ibland.
Dessutom har UL alldeles för många olika kort. Ett kort är 20 gångerskortet som du kan ha som ungdom upp till 20 år, sedan är det zon 1 kort som bara gäller i zon 1 på regionsbussarna och upptåget, Länskortet som gäller genom hela länet på regionsbussarna och upptåget. Stadbussarnas kort, zon 1 kort med Arlanda tillägg, Zon 1 kort med SL tillägg, Länskort med Arlanda tillägg, Länskort med SL tillägg, Länskort med tillägg för att åka upp till Tierp och Gävle o.s.v
Ni kan ju gissa själva hur svårt det blir att hålla koll på vilka färdmedel man får åka med vilket kort och hur långt man får åka på det kortet och mellan vilka tider o.s.v.

RSS 2.0